MuszĂĆĂÂŞ napisaĂĆĂÂŚ pracĂĆĂÂŞ o domenach internetowych. Niestety to ma byĂĆĂÂŚ na co najmniej 6 stron a wszystko co znalazĂâĂÂłam do tej pory to jakieĂâĂÂś skrĂĆĂÂłcone onformacje a reszta to same ogĂâĂÂłoszenia. MoĂâĂÂże ktoĂâĂÂś wie gdzie jest jakiĂâĂÂś dokĂâĂÂładny opis domen, ich zastosowanie, charakterystyka, itp? Bym byĂâĂÂła bardzo wdziĂĆĂÂŞczna bo ja zaraz oczoplĂâĂÂąsu dostne... :roll:
A więc tak... Praca ma być na czwartek (dopiero wczoraj zadana). MUsi zostać napisane co najmniej 6 stron podaniowych na temat domen internetowych. Muszą być zawarte takie informacje jak co to jest domena, do czego ona służy, jakie są rodzaje domen. a to być taka charakterystyka domen internetowych jednak w pracy nie mogą być zawarte aspekty opłat i przykładów domen ( nie może być opisane strony gdzie można założyć domeny i za ile). Skomplikowana praca trochę, szukałam sama coś na ten temat ale niestety są jakieś skrótowe informacje i same ogłoszenia przede wszystkim a mi potrzebne takie "informatyczne" tu,aczenie tego zagadnienia takie jakie jest np. w książkach informatycznych.
Wymysł pomylonego wykładowcy który z elektryka stał się informatykiem... A co gorsze wydaje mu sie że jest soecjalistą w tej dziedzinie i zadał taką pracę. Wiem, że ciężko coś znaleźć...