• odcinki.org Strona Główna
    • FAQ
    • Użytkownicy
    • Grupy

Obejrzałeś serial? Podyskutuj o nim na forum.
    Niech inni dowiedzą się co myślisz! Dla aktywnych dostęp do Vip Zone!

odcinki.org Strona Główna » odcinki.org » Problemy » Problem z kompem Poprzedni temat «» Następny temat
    Problem z kompem
    Autor Wiadomość
    FCBarca88 
    Świeżak

Wysłany: 2008-02-02, 14:46   Problem z kompem

Witam. Mam problem z kompem który powoli już mnie denerwuje. Otóż komp się często resetuje jak go lekko przesune itp. Myślałem że to coś z zasilaczem albo coś nie łączy i wszystkie kable podłączyłem jeszcze raz i mam też nowy zasilacz. Ale dalej to samo. Zauważyłem że jedno wejście od usb jest zepsute bo wkładam bluetooh i nie czyta. Tak samo myszke w te wejscie wsadziłem to nie działała. No ale nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego że tak się resetuje. Sam już nie wiem. Myślałem że mogły się spalić taśmy od cd-romu czy nagrywarki ale wszystko działa. Mam nadzieję że ktoś będzie się domyślał o co może chodzić bo jak nie to zaniose do serwisu chociaż już gwarancji nie ma dlatego chciałem samemu to naprawić. Wezme jeszcze sprężonym powietrzem powyczyszczam choć kurzu w kompiue nie ma bo odkurzałem.

[ Dodano: 2008-02-02, 17:46 ]
    Dobra problem się rozwiązał. Okazało się że karta graficzna nie była do końca dociśnięta i dlatego jak ruszałem to ona wypadała z płyty głównej i się tak działo. Ciekawe czy myśleliście że akurat to może byc przyczyną.

nataku55 
    VIP
    nataku55

Wysłany: 2008-04-30, 16:04   

tak wiem co sie stało:
    MASZ POPSUTY KOMPUTER!!! BUAGHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA
    A JA MAM INNY PROBLEM BO Z TYM FORUM I TEN KTO ROZDAJE VIPY ALBO ZASPAŁ ALBO JUŻ ZAPIMNIAŁ ŻE COŚ TAKIEGO ISTNIEJE ALBO JESZCZE COŚ W KĄZDYM RAZIE JAKIŚ SZMELC TO JEST A NIE BONUS.... TO JEST JAKIŚ WYZYSK!!!!
    ARBEIT MACHT FREI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2008-04-30, 17:05 ]
    JESTEM NA WSZYSTKICH TEMATACH!!!! GDZIE MAM PISAĆ ŻEBY DOSTAĆ POST???!!!!! YYYYYYYY??!!!

odcinki.org Strona Główna » odcinki.org » Problemy » Problem z kompem
    Odpowiedz do tematu