Camillo Świeżak Ucze? liceum prof.
Wysłany: 2007-12-11, 20:04 Sezon 3
Odc. 1
No można powiedzieć, że fajnie się zaczyna. Myślę, że Michael sam zostanie w tym więzieniu jak sie dowie, że może będę kłopoty z jego uniewinnieniem. Bo coś mi sie zdaje, że ten murzyn będzie z nim współpracował. Ale ten Bellick wygląda, wow :) A Zakonnica była normalnie spox. Dowiedziałem się gdzieś, że ona pomoże Michaelowi.
Odc. 2
No od samego początku mówili o tym braku wody, a potem kiedy Michael coś wyczuł w tych rurach to od razu wiedziałem, że woda będzie. Ale nie sądziłem, że tak szybko :) Tam wszyscy się nawzajem zdradzają. Dobrze, że teraz ten gościu może chodzić spokojnie i pomóc Michaelowi uciec z tego więzienia. To znaczy, będą mogli nawzajem się spierać.
Odc. 3
Ciekawe co było w tym pudle? Była tam krew więc to chyba nie jest jakaś część ciała syna Burrowsa. Ciekaw jestem jak zakończy się ta "przyjaźń" T-Baga z tym szefuniem...
Odc. 4
No właśnie obejrzałem. No dobra, była ona. Ale Linc był taki zdenerwowany, że nie popatrzył dobrze. Może to nie dosłownie jest Sara. Może tylko tak tą głowę upodobnili, przecież są sposoby na to. Ona nie może zginąć A swoją drogą, to ja myślałem, że Bellick napije się tej gorącej kawy, żeby więcej nie mógł mówić. A tu oblali go, teraz to będzie łaził jak stary dziadek. Dobrze mu tak...co to za książka. Dlaczego ona jest tak ważna...
Zawsze wiedziałem, że Sucre jest lojalny. A ta babka, która chłopaka ma w więzieniu to coś z nią złego wyniknie, ona tylko przeszkodzi...Nie wiem czy to błąd czy to celowe było, ale głowa Sary ma jasno-niebieskie oczy, a Sara ma ciemno-niebieskie albo brązowe, nie widzę dokładnie :)
Odc. 5
I co powiecie o tym odcinku? Mam nadzieję, że jednak uda im się uciec, pomimo, że źle się dzisiaj im udało. I jeszcze nowość, że to niby ambasador jest. Ciekaw jestem o co tu chodzi. Mam jeszcze raz napiszę) nadzieję, że jednak uciekną.