• odcinki.org Strona Główna
    • FAQ
    • Użytkownicy
    • Grupy

Obejrzałeś serial? Podyskutuj o nim na forum.
    Niech inni dowiedzą się co myślisz! Dla aktywnych dostęp do Vip Zone!

odcinki.org Strona Główna » ODCINKI I SERIALE » Prison Break » Tatuaże - plan ucieczki Poprzedni temat «» Następny temat
    Tatuaże - plan ucieczki
    Autor Wiadomość
    Camillo 
    Świeżak
    Ucze? liceum prof.

Wysłany: 2007-12-11, 19:28   Tatuaże - plan ucieczki

Jak każdy wie, Michael zrobił sobie tatuaż by mieć plan przy sobie. Czy podoba wam się w ogóle ten tatuaż? Czy to dobry pomysł, że Scofield zrobił sobie ten plan na ciele? Czy macie jakieś inne pomysły by zrobić plan ucieczki niż tatuaż? W ogóle piszcie wszystko na temat tatuażu Michaela. Aaa i czy zrobilibyście taki tatuaż, by uratować kogoś.

Ja myślę, że nawet fajne są te napisy itd. Tylko trochę tych linii jest za dużo. Ale w ogóle fajny jest. Ja wiem czy to dobry pomysł? I tak go rozkmiinili, a tak to ten tatuaż zostanie do końca życia. Jak uda im się uciec, to będzie miał niezłą pamiątkę. Nie mam szczerze mówiąc innego pomysłu by zrobić plan ucieczki. Więc to chyba był dobry pomysł. A ja bym nie zrobił takiego tatuażu, próbowałbym inaczej to wymyślać. Ale jeśli musiałbym bo nie ma innego wyboru to zrobiłbym to dla tej osoby.

www.freetime.i-forum.pl]
    Gość a może interesujesz się telewizją?

#Dawid13 
    Moderator

Wysłany: 2007-12-22, 14:11   

Ja bym napewno zrobił żeby kogoś uratować :mrgreen: Ale jak narazie to tylko rysuje te tatuaże na kartkach ;)
    !! !!!!!!!!!!JUMPSTYLE is my live!!!!!!!!!!!!

Vitek 
    Nowy

Wysłany: 2008-01-01, 14:01   

Problem (dla producentów serialu) z tatuażem, polega na tym, że Michael będzie miał ten tatuaż na zawsze. Co oznacza, że będzie występował w większości przypadków szczelnie ubrany, żeby charakteryzatorzy nie musieli nakładać za każdym razem tego tatuażu. Jeżeli reżyser postanowi pójść na łatwiznę i nie nałoży Millerowi tatuażu, to zostanie to od razu wychwycone przez fanów. Jeżeli zaś chodzi o sam tatuaż pod kątem fabularnym, to uważam, że jest to świetny pomysł i z całą pewnością zdecydowałbym się na coś takiego dla ratowania czyjegoś życia.

nataku55 
    VIP
    nataku55

Wysłany: 2008-04-24, 22:23   

tatuaż fajna sprawa jestem za i zrobiłbym to samo...

odcinki.org Strona Główna » ODCINKI I SERIALE » Prison Break » Tatuaże - plan ucieczki
    Odpowiedz do tematu