Napiszcie kilka słów o tym jaki jest Wasz ulubiony serial. Może być polski lub zagraniczny. Możecie tylko wymienić tytuł ale będzie miło i przyjemnie jeśli napiszecie kilka słów uzasadnienia. Może kogoś przekonacie do obejrzenia nowego serialu :-)
Dla mnie osobiście mistrzostwem świata jest Trawka. Fajny pomysł na film o niby normalnej mamuśce, która sprzedaje prochy :-).
Aa no i jeszcze nie wspomnialem o Twin Peaks, ale to juz historia...
Eh, lezka sie w oku kreci, juz nie ma takich seriali...
Ale juz niedlugo 4 sezon lost, 2 sezon jericho, jeszcze wczesniej wraca PB, w kazdym razie jest co ogladac
Wysłany: 2008-01-03, 08:25
więc tak ogladam tylko seriale w telewizji nie ściągam z neta i są to Priston Break,
Jericho, Lost, supernatural i DH.
Który z tych seriali jest moim ulubionym to ciężko powiedziec wszystkie są super.
więc tak ogladam tylko seriale w telewizji nie ściągam z neta i są to Priston Break,
Który z tych seriali jest moim ulubionym to ciężko powiedziec wszystkie są super.
Oj, wspolczuje, ogladac polska TV to malo kto ma cierpliwosc
Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 102 Skąd: Krzywizna
Wysłany: 2008-01-05, 14:03
Ja oglądałem Prison Break Cały 1 i 2 sezon a 3-go niechce mi sie oglądać
_________________ Jeśli pomogłem kliknij ,, pomógł''
dziękuje
Pozdro dla wszystkich user-ów forum i innych !!!!!!!!!!JUMPSTYLE is my live!!!!!!!!!!!!
kris139 Nowy
Wysłany: 2008-01-07, 20:40
Mnie się podobają Lost, Prison Break, Jericho i Heroes. Obecnie zacząłem ściągać Stargate dzięki uprzejmości Dawid13 :) Osobiście myślałem, że nie bedzie już kontynuacji Jericho z tego co czytałem, było to jednosezonowe próbne wydanie czy coś w tym stylu. Każdy z tym seriali jest fajny na swój sposób i opowiada zupełnie inną historię choć w pewnych momentach zbyt naciąganą, jednak patrząc z dalszej perspektywy na całokształt to każdy z nich jest wyjątkowy....
skaty Nowy
Wysłany: 2008-01-08, 14:35
mekosx napisał/a:
skaty napisał/a:
Oj, wspolczuje, ogladac polska TV to malo kto ma cierpliwosc
No niestety ale muszę miec ją jeszcze trochę. Po pierwsze nie moge mieć programów typu Emule a po drugie mój net jest tak wolny, że ściągają cokolwiek trwa to niemal godzinami.
Tylko w nocy mam 2 mega. Ale juz niedługo zakupie sobie nowy kompik i zwiększe sobie prędkość neta.
Wysłany: 2008-01-09, 12:46
oczywiście South Park (już od kilku ładnych lat ) pozatym podoba mi sie jeszcze Lost i musze w końcu zobaczyć Prison Break bo nigdy nie miałem jeszcze czasu żeby go obejrzeć
A ja lubie tez stare seriale. Czterej Pancerni i Pies oraz Janosik. na tych serialach sie wychowalem i je lubie po dzis dzien:) ale z nowych lubie Prison break i Wlatcy much. moj tata ma na imie Czeslaw i razem sie smiejemy na maxa:):):) Pozdro dla wszystkich:):):)
Paparazzi Nowy
Wysłany: 2008-02-05, 15:45
z tych seriali co teraz są na fali to zdecydowanie preferuję LOST. A z ciut lub bardziej starszych - Z archiwum X, Allo allo, MASH, Drużyna A... Simpsonami też nie pogardzę
tom12 Nowy
Wysłany: 2008-02-18, 11:13
a muj ulubiony serial to Skrzydla muglbym go ogladac godzinami