Telewizja ABC uzgodni³a z producentami "Zagubionych", ¿e ostatnie odcinki przebojowego serialu zostan± wyemitowane na antenie stacji w roku 2010. Fina³owy epizod "Zagubionych" opatrzony bêdzie numerem - 119.
Serial "Zagubieni" opowiada o grupie ludzi, którzy ocaleli z katastrofy lotniczej i znale¼li siê na zapomnianej przez Boga i ludzi wyspie. Rozbitkowie pochodz±cy z zupe³nie ró¿nych ¶rodowisk, o odmiennym kolorze skóry, temperamencie, czasem te¿ jêzyku, musz± nauczyæ siê dzia³aæ wspólnie, o ile chc± prze¿yæ i wróciæ do domów.
eee! lubie Losty ale to juz chyba przesada mogliby skonczyc na 4 sezonie! takie przeciaganie nie ma sensu! no chyba ze naprawde czyms zaskocza to jak najbardziej jestem za!
Wys³any: 2007-06-26, 20:55
Jak tak obejrzalem ostatni odcinek 3 serii,to normalnie sie zalamalem,ogolnie seria jast zaje...,ale no z koncowka to jest przleipna,te wspomnieja jacka,ktore w koncu okazuja sie przyszloscia,mi sie nie podobalo...jeszcze do tego ze ta ucieczka z wyspy okazala sie jego przeklenstem..lipa:(((czekam na 4 sezon,mam nadzieje ze czyms zaskocza
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach